BILLEDE TIL BASISSERVICE_4

Ingen elsker din Suzuki mere end Suzuki og Lysen Biler

Skal din Suzuki til service eller reparation, kan det godt betale sig at vælge det bedste: Et autoriseret Suzuki-værksted!

For ikke alene kender vi din bil ud og ind. Vi elsker også alt ved den. Der findes specialuddannede Suzuki-teknikere på alle vores værksteder. Og selvfølgelig er det udelukkende originale reservedele, der kan komme på tale. Vi glæder os til at forkæle din Suzuki med:

 • Fair og konkurrencedygtige priser
  som fx Basisservice fra kun 1.195 kr.
 • Originale Suzuki-reservedele udviklet, testet og leveret af Suzuki
 • Erfaring og ekspertise sikret gennem Suzukis grundige tekniker-uddannelse
 • Opdatering af bilens computere, så din Suzuki altid er optimeret med den nyeste software
 • Garanti-reparationer efter Suzuki-fabrikkens forskrifter, som kun vi kan tilbyde

Derfor skal du bruge et autoriseret Suzuki værksted

Der kan være stor forskel på autoriserede og de såkaldte "frie" værksteder, når det gælder kvaliteten af det udførte arbejde. Det kom fx frem, da FDM udførte en sammenlignende værkstedstest. Konklusionen var her, at mærkeværkstederne fandt 9 ud af 10 plantede fejl, mens de frie værksteder kun fandt halvdelen.

 • På Suzuki-værkstedet kan du altid få en fast og præcis pris på, hvad et serviceeftersyn koster.
 • Når du bruger et Suzuki-værksted er du garanteret, at der kun bruges originale reservedele.
 • Din bil er automatisk omfattet af de ekstra servicekampagner, som fabrikken kører i forbindelse med den løbende kvalitetskontrol.
 • Din bils elektronik og computersystem bliver opdateret med den nyeste software.
 • Det er kun et Suzuki værksted, der kan udføre garantireparationer på din Suzuki.
 • Værkstedet kender din bil og ved, hvor der fx skal svejses og skæres efter en skade - uden risiko for at ødelægge dele af bilens sikkerhedssystem.
 • Suzuki teknikerne deltager løbende på Suzukis uddannelses- og kursusforløb, så de er de opdateret med den nyeste viden og erfaring.
suzukiservice_logo_1
Suzuki reservedele

Vi anvender kun originale reservedele

Udviklet, testet og leveret af Suzuki

Når vi er godkendt som autoriseret Suzuki værksted bruger vi hos Lysen Biler kun originale reservedele, der passer 100% din Suzuki.

Dermed har du den bedste garanti for, at fx bremserne er i orden efter reparation eller vedligeholdelse. Og faktisk er prisforskellen til de fleste uoriginale reservedele af en tilsvarende kvalitet ikke ret stor, når det kommer til stykket.

Så husk at tjekke priserne hos Lysen Biler. inden du lader dig friste af et tillbud, som måske ikke er så godt som det umiddelbart lyder.

Derfor skal du anvende et autoriseret Suzuki værksted

Vi bruger altid originale reservedele. Når din bil er til service, opdaterer vi alt software ved hjælp af vores "tester". Således at din Suzuki anvender brændstoffet optimalt og dermed kører længere på literen og forurener mindre.

Se video her med Anders Lysen. Indehaver af Lysen Biler og Suzuki ekspert